Profilkläder i Malmö

Profilkläder kommer väl till pass i många sammanhang; i butiker, på mässor och när du har personal som är ute hos kunder. Du har säkert själv märkt hur skönt det är att enkelt kunna se vem som jobbar på platsen du besöker, så du vet vem du kan fråga. Men det finns en del att ta hänsyn till gällande profilkläder.

Varför investera i profilkläder?

Det du vill uppnå med profilkläder i Malmö är att tydligt visa upp för kunden att de har att göra med företagets personal. Förutom att det är en effektiv marknadsföringskanal, så kan till exempel en rymlig butiksmiljö kräva att du tydliggör för kunden vilka som arbetar där. Då räcker inte en namnskylt, profilkläder syns på håll och förenklar för kunderna. Samma sak gäller på mässor, där du vill göra det lätt för besökare att se vem de ska tala med.

Vilken typ av profilkläder ska jag ha?

Vad du kan använda som profilkläder i Malmö beror helt på leverantörens utbud. Men det kan innefatta allt från jackor, pikéer, t-shirts, tröjor och väskor. På så sätt kan personalen bära flera lager av profilkläder. Ta till exempel en personal som åker ut till kund. Bilen har företagets logotyp, samma logotyp som kunden sedan ser på personalens jacka, och när de går in och hänger av sig så syns logotypen även på skjortan.

Att trycka profilkläder kan upplevas som dyrt, men styckpriset blir alltid lägre ju fler exemplar du beställer. Faktorer som tryckteknik, val av tryckeri, typ av leverans och förstås plaggets kvalitet påverkar priset. Eftersom t.ex. screentryck har en startkostnad för varje schablon så ska du kolla upp om det är möjligt att få fler exemplar utan att totalkostnaden ökar nämnvärt. Begär alltid in offerter från några olika tryckerier så att du har något att jämföra med.

Välj rätt kläder och vinn förtroende

Även om profilkläder i Malmö kostar en del i investering, så är det ett av de enklaste sätten att marknadsföra sig. Ser du till att klä din personal i profilkläder som passar för deras roll och syfte, så skapar du förtroende hos kunderna. Ju lättare de kan associera ert namn med er verksamhet och er grafiska profil, desto bättre har ni nått ut med er kommunikation. Så gör ett medvetet val när du beställer profilkläder, men tveka inte att faktiskt göra det!

Profilkläder i Malmö blir en marknadsföringskanal